Du har ingen varer i din varekurv.
Velkommen gæst du kan eller Lav en konto
RSS

Nyheder

SOMMER UDSALG -13. juni 2017
Så er der sommer udsalg. Du finder det meste under SUPER TILBUD, hvor priserne er blevet yderligere nedsatte på en del garn, og det er også kommet flere tilbud til. Så kig dig omkring. I den fysiske butik vil du desuden finde endnu flere tilbud: De sidste kjoler fra Dalia, tørklæder og strik m.m. Vi handler om priserne ;-) Så læg vejen forbi, hvis du kommer til det midtjyske i sommerferien.
Nu kan du købe flere af mine egne opskrifter uden garn.
Kig under SUPER TILBUD, der finder du Gotlandsk Pelsuld fra Filcolana som er nedsat til 40,- kr./100 gr. Der er mange smukke farver, men begrænset antal.
Liva er strikket i en skøn blanding af hør, viscose og bomuld: Linea fra Cewec. Opskriften er til str. S-M-L og XL. Det har A form og den kan nemt gøres større eller mindre, da den er strikket på tværs. Design: Lene Petersen Og selvfølgelig er den med i både Ry og Middelfart :-)
Ophør med Kauni Garn -28. oktober 2016
Efter mange gode år med Kauni garn på hylderne, har jeg nu valgt at stoppe forhandlingen af dette garn. Derfor er strikkekits til følgende modeller blevet nedsat: Jakke i vendestrik Vest i vendestrik En kort en lang Desuden er både det ensfarvede- og effektgarnet blevet nedsat i pris. Pt. er det kun 150 gr. ngl. som findes i webshoppen. I den fysiske butik kan der være nogle ngl. med anden vægt. Priserne er: Effektgarn 8/2: 130 gr.: 56,- kr. 140 gr.: 60,- kr. 150 gr.: 64,- kr. 160 gr.: 69,- kr. 170 gr.: 73,- kr. 180 gr.: 78,- kr. Ensfarvet 8/2: 130 gr.: 48,- kr. 140 gr.: 52,- kr. 150 gr.: 55,- kr. 160 gr.: 59,- kr. 170 gr.: 63,- kr. 180 gr.: 67,- kr.
Fra d. 1. oktober er der nye åbningstider i butikken. Fremover vil der kun være lørdags åbent d. 1. lørdag i hver mdr. Til gengæld vil der denne lørdag være åbent fra kl. 10 - 14.
Kun levering med GLS -8. juli 2016
Efter at vi gennem ½ års tid har givet vore kunder mulighed for at vælge mellem levering med Post Danmark eller med GLS, har vi nu valgt at opsige aftalen med Post Danmark, da mere end 90% har valgt at få leveret med GLS.
Sidste nyt er, at du ud over forskellige kreditkort nu også kan betale med MobilePay Online i webshoppen. Desuden er siden blevet opdateret og gjort mobilvenlig. Og endnu en nyhed er, at du nu også kan vælge, om du vil have dine varer leveret med Post Danmark eller med GLS
Vi sender kun i Danmark fra netbutikken! We only deliver in Denmark
Katrinelunds blog -29. november 2013
Hvis du vil vide mere om Katrinelund, end det du finder på denne website, så kan du følge med på butikkens blog. Her kan du læse om lidt af hvert: Nye produkter og designs, finde gratis opskrifter og hvad der ellers er gang i. Nederst på siden under Kundeservice finder du link til bloggen, ved at klikke på blog.