Du har ingen varer i din varekurv.
Velkommen gæst du kan eller Lav en konto

Om os

Katrinelund er en gårdbutik/netbutik, som har til huse i en gammel staldlænge der er blevet nænsomt restaureret og indrettet til butik og tekstilværksted. Alt er holdt i naturmaterialer og vi har forsøgt at bevare det gamle, så man fornemmer hvad rummet tidligere har været brugt til. 

I de godt 15 år butikken har eksisteret, har den udviklet sig til at være en butik med et stort udvalg af kvalitetsgarn i naturmaterialer som uld, silke, bomuld og hør. Økologi og fair trade har også fundet plads på hylderne.

Lene Petersen designer selv strikkeopskrifter, og efterhånden er det blevet til rigtig mange modeller, som du kan se og prøve i butikken. De sælges som kit eller sammen med tilhørende garn.

Der ud over finder du også opskrifter og garn fra Hjelholt, Filcolana, Viking of Norway og BC Garn m.fl. 

Forskelligt tilbehør som knapper, strikkepinde og brochenåle. Desuden mohair sokker, tørklæder og færdige strikvarer mm. Så hvis du ikke strikker, er Katrinelund alligevel et besøg værd.

Der er også altid et udvalg af hånddekoreret porcelæn fra Hanne Byriel Thygesen, som er uddannet på kunsthåndværkerskolen i Kolding i 1987.

Som forening eller større gruppe kan man besøge Katrinelund udenfor den faste åbningstid, efter aftale.

Medbragt mad må i sommertiden gerne nydes udenfor ved gårdens borde og bænke.